ANUL COMPETITIONAL 2014-2015

(VOLEI)

 

Va salutam iubitorilor de volei. Va fost dor de noi? Am revenit! 

Sa continuam de unde am ramas, nu-i asa?

 

Cronologic vom prezenta activitatea echipei in perioada iulie-octombrie.

In perioada14. 07-22. 07 am fost in cantonament de vara la TG. Mures, unde a fost un tur de forta pentru echipa noastra. A inclus un meci de pregatire la doua zile si doua antrenamente zilnic dimineata si dupa amiaza. Sau disputant meciuri amicale cu echipele din Campia Turzii, Tarnaveni, Blaj, Ocna Mures si Cluj-Napoca, atat la nivel de SPERANTE cat si la MINIVOLEI. Am beneficiat de conditii de cazare si de masa dintre cele mai bune. Fetele s-au comportat admirabil, facand fata cu brio programului incarcat. (vezi galeria video Turneu Tg. Mures). Din 10 meciuri jucate am castigat 6 si 4 au fost pierdute. Multumim d-lui Herman C. pentru disponibilitatea aratata pe tot parcursul campionatului.

 

 Intorcandu-ne acasa am continuat antrenamentele in sala, pe nisip, sala de forta si pe stadion.

 In perioada 29-30 iulie am efectuat o serie de trei jocuri amicale la Sighetu-Marmatiei inregistrand 2 victorii si o infrangere.

 In perioada 08-09 august ne-am deplasat la Lipova pentru alte meciuri amicale cu echipa din localitate ‘’Soimii Lipova’’. Au fost meciuri reusite invingand echipa de cadete (categorie superioara).

 Antrenamentele au continuat la Bors intr-un ritm sustinut, fetele noastre transpirand din greu cu gandul la victoriile ce vor urma. Rezultatul muncii lor se va vedea la turneele la care au participat.

 I) Turneu MINIVOLEI 19-20 august Bors. Participante Campia-Turzii, Salonta, Bors cu doua echipe. Ne-am impus clar castigand locul I si ‘’Cupa Sandy’’ prima editie. Acest turneu a fost sponzorizat de domnul TOTH ARDELEAN managerul fabricii de paine ‘’SANDY IMPEX’’ pt care ii multumim si il asteptam la meciurile din campionat.

 II) Turneu Tg. Mures in perioada 25-26 august 2014 la memorialul ‘’Coloman Braun’’. A fost un turneu util echipei, chiar daca am jucat cu echipe de categorie superioara CSS Tg. Mures, CSS Tarnaveni, ACS PRO VOLEI Tg. Mures. Am lasat o impresie placuta organizatorilor care ne-au lansat o invitatie si pentru anul viitor. In final am ocupat locul III. (vezi galeria de poze fetele in tricouri verzi )

 III) Turneu CADETE, 06 septembrie Stei cu participarea echipei gazde si echipele ‘’LPS Oradea’’ si ‘’Soimii Lipova’’. Am fost la un pas de a fi ‘’surpriza’’ turneului, reusind sa tinem echipa din Stei in ‘’sah’’( am pierdut cu 2-1, ultimul set la 26-24 ) si invingand Lipova (2-1), in final ocupand locul III. ( vezi galeria de poze fetele in tricouri portocalii ).

 IV) Turneu SPERANTE Cluj-Napoca, Memorialul ‘’IOAN BANDA’’ un mare voleibalist al Clujului. Au participat un numar de 8 echipe ( Satu-Mare, Stei, Sighet, Campia-Turzii 2 echipe si Cluj 2 echipe ). Noi am jucat finala cu echipa din Sighet. A fost un meci de orgolii sighetencele dorind sa-si ia revansa dupa ce le-am invins la ele acasa. Meciul a avut numeroase rasturnari de scor, intr-un final pierzand cu ( 2-0 ) pe seturi ( 25-23 ; 25-20 ) si ocupand locul II.

 V) Turneu SPERANTE 20 septembrie 2014 Bors, sub denumirea de ‘’CUPA VERZEI’’ editia a 2-a. O implicare importanta a avut D-na Ambrus Zsuzsa si UDTM, care au sponzorizat turneul, fiecare sportiva primind dulciuri iar echipele participante cupe si diplome. ( CSS nr2 Baia-Mare, CSS Ocna-Mures, LPS Oradea ). Purtand un nou echipament ‘’MIKASA’’ sportivele noastre nu le-au dat nici o sansa celorlalte competitoare, administrandu-le fiecareia o infrangere, ocupand locul I. Arbitrajul a fost asigurat de profesorul Achimesca R. ( LPS Oradea ) care a fost unul de divizia ‘’A’’. Multumim ! Salutam prezenta la ‘’CUPA VERZEI’’a D-lui Primar si a D-lui Secretar care s-au aratat multumiti de evolutia echipei locale ca sa nu mai vorbim de parintii sportivelor care ne-au incurajat pe tot parcursul turneului si se pare ca in curand vom avea si o echipa de ‘’Old-Boys’’! ( vezi galeria video ‘’Cupa Verzei’’ )

 Ce urmeaza ! 11-12 oct 2014 meciuri de pregatire la Arad (Minivolei si Sperante), 18 oct 2014 turneu amical Satu-Mare (Sperante). In perioada 25-26 oct 2014 se da startul campionatului de Minivolei, turneul desfasurandu-se la Salonta cu echipa gazda, Lipova si Oradea. In perioada 31. 10-01. 11 2014 intra in ‘’scena’’ echipa se Sperante cu turneul de la Stei, unde participa echipa gazda, Oradea si noi cu 2 echipe, inscriind si echipa de Minivolei la categoria Sperante pentru a acumula experienta pentru annul viitor. Contam pe un lot de 18 jucatoare la cele 2 categorii. ( vezi galeria video ‘’Lotul ACS Viitorul Bors’’ ).

 Lotul nostru a suferit niste schimbari majore in special la Sperante. Plecarii lui Varga Eliza la CSU Medicina Tg. Mures li s-au alaturat si Dudas Petra si Gyorgyi Leticia imprumutate la LPS Oradea iar Hava Emilia s-a retras. Practic din lotul 2013-2014 am mai ramas cu 3 jucatoare : Bodogai Georgiana (capitanul echipei) Chis Flavia si Bikfalvi Alexandra. Acestora li se vor alatura Kovacs Brigita, Simu Andrea, Condure Bianca, Dinescu Oana, Bartha Claudia, Gagyi Emese, Ciornei Denisa (ultimele trei promovate de la Minivolei)

 Vrem sa formam o echipa competitiva si sa ajungem in faza semifinala. Greul incepe odata cu primul turneu oficial. Se joaca pe puncte si fiecare minge este importanta. Fetele au inteles ca performanta se obtine greu, dar ce placut este gustul victoriei si al aprecierii unanime.

 Multumim inca odata Consiliului Local Bors, D-lui Primar, D-nei Directoare a liceului ‘’Tamasi Aron’’ si celorlalti care se implica pentru buna functionare si organizare a sectiei de volei feminin. Va asteptam la meciurile echipei noastre si promitem ca nu va vom dezamagi. 

 

Galeria video volei